lørdag 2. juli 2011

Heldekkende Compeed?

Nyinnkjøpte sko er alltid fine, men det hender også at de er en kilde til mange gnagsår. Hvorfor følger det ikke heldekkende Compeed med alle nye sko?

Ettersom vi er fotturister i sentrale Roma blir det noen kilometer tilbakelagt med naturlige konsekvenser. Therese er nå prøveklut for mange typer Compeed på samme tid. Store Compeed for hælparti, små Compeed for tær og Compeedstift litt her og litt der.

Vi har vært effektive og la bak oss flere av de store severdighetene (Trevi-fontenen, Pantheon, Fontenen for de fire elver på Piazza Navona, Capitol, Forum Romanum, Collosseum, Spansketrappen og Castel St. Angelo). Vi var til og med så freidig at vi tasset til St. Peterskirken kl. 11 i et forsøk på å svippe innom når vi var i området. Etter 2 minutter i "5000 meter" kø gikk vi heller for å finne oss kaffe.

Den fant vi på Sant Eustachio il caffè som serverte en skikkelig god gran caffe ("cappucino" hvor selve kaffen er skummet opp istedet for melkeskum, med litt sukker).

Vi havnet så tilfeldigvis i området Trastevere hvor Therese fikk sin etterlengtede (!) lunsj-Prosecco.

Kvelden ble avsluttet med litt mat og tur på vin-bar. Tidlig kveld på grunn av store ambisjoner om å ankomme St. Peterskirken før alle turistbussene.

Location:Roma, Italia

0 kommentarer: