tirsdag 8. september 2009

Søvnløs i Paris

Endelig kaffepause, tredje dag i Paris etter ankomst på søndag. Første natten var ikke noe å skryte av. Det kan virke som om vi tiltrekker oss ungdomsskoleklasser som ikke trenger å sove. Vi delte koridor med slike både i København og nå i Paris.
Etter å ha bedt de dempe seg tre ganger og klaget vår nød til nattevakten etter to timers spetakkel roet de seg ennå ikke. Mandag ble mao. en trøtt og tung dag, men vi fikk byttet etasje. Trodde vi. Når vi etter en lang dag innom både Eifeltårn, triumfbue og La Defense skulle hente nøkkelen, hadde noen andre fått rommet og vakten var gretten. Det ordnet seg til slutt og i dag var Therese alt for våken når klokken ringte kl. 8.
Nå er billetter til Lyon på torsdag i sekken og vi har vært en bomtur på Louvre (de har tirsdagsstengt). Vi prøver igjen i morgen og tar nå turen til Notre Dame og senere til MontParnasse for å få litt utsikt over Paris.

Litt senere på dagen nå og vi har vært og sett Notre Dame. Svært og flott. Etter en kjapp lunsj ser vi nå masse folk med god iskrem som går forbi kaféen. Vi skal finne is-kilden ^^

0 kommentarer: